Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Chiropter

Deel 4 van de serie "Stapelingen".

€1000,00

Dytiscus

Deel 5 van de serie "Stapelingen".

€1000,00

Vacca

Deel 6 van de serie Stapelingen.

€1500,00

Geotrupidus

Ik was, in de 2e helft van de jaren 1990, 5 jaar lang drs. J.A.P. Van Windstreken, die elke zaterdag om ongeveer 17.45 uur op de streekzender Radio Optimaal FM een praatje hield met als titel 'Een knipogenblik op de wereld.' Hierin belichtte ik mijn visie op gebeurtenissen in de wereld. Aan het eind van het praatje vergeleek ik de mensenwereld met dat van de mestkever. En het was altijd logisch dat wij veel van dit beestje konden leren. De moraal van mijn verhaal werd dus altijd geprojecteerd op het doen en laten van deze geweldige diertjes. Hier ontstond dan ook het idee voor dit werk. De mensheid heeft hier inmiddels de aarde geruineerd en vervormd tot een mislukte planeet dat nog niet eens te vergelijken is met een bal gehakt of de mooie rondheid van een door een mestkever gedraaide bal mest. Een interstellaire mestkever ruimt het dan nu ook op. Niet op een voor mestkevers natuurlijke manier – op de voorpootjes staan en met de achterpootjes duwen – maar gewoon als het wegbrengen van rommel. Uiteraard is dit geen realiteit. Maar er is genoeg zelfzucht en genotziekte van vele dwazen onder ons voor wie het niets kan schelen dat de aarde in de toekomst een levenloze bal voedsel wordt voor dat wat er na komt. Wordt het niet eens tijd dat juist zulke lieden voedsel voor de aarde gaan vormen?

€500,00

IJsvogel

Een fantasie op de IJsvogel.  Men kan denken wat men wilt. Hopelijk prikkelt ook dit werk het denkvermogen van de aanschouwer.  Hier is geen sprake van opwarming van de aarde, maar van afkoeling. Zelfs de IJsvogel is aan het ver-ijsen.

€800,00

Tijdsscheur

Een mooi complex, kunstgallery en restaurant, omgeven door een prachtig kunststuk van de natuur, terechtgekomen in een scheur van tijd. De grens loopt precies tussen het oude- en nieuwere deel van het hele complex. Een van de fietsers rijdt precies door de tijdsscheur heen. Blijkbaar onbemerkt voor de mens verandert er van alles. Alleen als je een echte beschouwer bent zie je de details, en de eventuele voor- en nadelen. Mijn fascinatie voor de stroming Steampunk laat ik hier een beetje zien. Om wille van de schoonheid en reinheid van de plek heb ik niet gekozen voor steam en alles wat daarbij hoort maar voor windenergie en waterzuivering.  Het basis-onderwerp is Het Kunstgemaal in Bronkhorst (Gelderland, Nederland) aan de IJssel. De rivier heb ik wat dichterbij het complex laten stromen. Ik hou van water.

€750,00

Humerus

Deel 1 van de serie Stapelingen. Een klein deel van mijn leven.

€1000,00

Tulp

Deel 2 van de serie Stapelingen. Een klein deel van mijn leven.

€1000,00

Vuurtoren

Deel 3 van de serie Stapelingen. Een klein deel van mijn leven. De vuurtoren is van Ameland.

€1000,00